1:1 työskentely

 Onko sinulla selkeä olo yrityksesi asiantuntijana?

Sinä olet lahjakas ja ainutlaatuinen. Sinulla on useita intohimon kohteita, mutta kenties haasteita tuoda itsesi kokonaisena esille?

Haluat tuoda lahjasi jaettavaksi yrityksessäsi. Haluat saada oikeat maksukykyiset asiakkaat luonnollisesti luoksesi.

Olen uponnut syvälle sieluni suohon, uskomusten viidakkoon löytäen reittejä totuuden luo. Olen pudottanut matkalla paljon hölynpölyä pois. Antanut lapsen innostuksen täyttää olemukseni koskien yrittäjyyttä ja markkinointia. Luonut uudet määritelmät asiantuntijuuden luonnolliselle jakamiselle.

Silmät loistaen kutsun sinut jakaaman yhteyden kanssani. Avaamaan tilan, jossa oivallat itsestäsi ne asiat, jotka ovat sinulle elintärkeitä tässä hetkessä.

Minulle on kristallinkirkasta, että lahjani on auttaa sielukkaita yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa, markkinointia sekä vaurautta.

Autan sinua omaksumaan uniikin strategiasi niin syvällisesti että tiedät kuinka toimia tästä eteenpäin. Tärkeintä on että olet sitoutunut kehittymään ja kehittämään itseäsi sekä liiketoimintaasi.

Yrityksen Jokainen mentorointi on intuitiivinen kokonaisuus sinulle tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan maustettuna Lovestan mehukkailla aktivoinneilla.

Mentoroinnin aiheita:

Oman näköinen yrittäjyys, tarkoituksesi integraatio yritykseesi.
Digiyrittäjyyden työkalut haltuun.
Digimarkkinoinnin kokonaisvaltainen kehittäminen.
Brändin alkemia, visuaalinen maailma. Kuinka erottua samanlaisuuden verkoista.
Lempeä varjotyöskentely. Haasteet aarteiksi.
Vanhojen rajoittavien uskomusten purkaminen ja uudelleenohjelmoiminen.
Tunnekehon ja hermoston rauhoittaminen, tasapainoinen tekeminen.
  Yrityksen ydin, mihin yritys on kasvamassa, mitkä ovat päätehtävät nyt.
  Yrityksen arvo, palvelumuotoilu, tuotteistaminen sekä hinnoittelu.
Markkinointi/ palvelus kohderyhmällesi.
Myynti/ palvelus yrityksellesi.
Selkeä toimintasuunnitelma liiketoiminnan kasvulle.

Mentorointi perustuu yhteydelle ja läsnäololle, joka tarkoittaa että tarvittaessa vaihdamme suuntaa ja avaamme tilan myös yllättäville asioille ja tavoitteille tulla esille. Tärkeintä on että koet saavasi matkasta konkreettisen hyödyn, joka vahvistaa yritystoimintaasi ja sinua sen tekijänä.