bisneksesi jälleensyntymä

Tästä alkaa liiketoimintasi
seuraava evoluutio.

Renessanssi-mentorointiohjelma on uuden sukupolven yritysmentorointi,  matka kohti  muutosta ja menestystä liiketoiminnassa ja yrittäjyydessä.

Tässä mentoroinnissa luovuus ja tietoisuus yhdistyvät perinteisempiin liiketoiminnan strategioihin, muinaisiin viisausperinteisiin sekä tulevaisuuden teknologioihin.

Tämä matka on se, jota olet rukoillut ja visioinut:
seuraava askel kohti liiketoimintaa, joka on linjassa sielusi kanssa.

inhimillinen rouheus ja sisältöjen sielukkuus ovat avainasemassa kun luodaan erottuvaa ja kestävää toimintaa.

Mentoroinnissa käytetään markkinoinnin ja teknologian työkalujen tukena yli 15 -vuoden kokemustani henkisen polun seuraamisesta eri kulttuurien ja henkisten traditioiden sekä opettajien johdattamana. Erityisen lisän tuovat kehollistamiseen liittyvät harjoitteet.

Kannamme kehossamme kulttuurillisten asetusten lisäksi usean sukupolven muistijälkiä ja yksi tärkeimmistä menetelmistä onkin vapauttaa keho luonnollisiin asetuksiin. Luonnollisessa tilassaan keho on rento ja näyttää tien kohti uusia toimintamalleja ja tavoitteita.

Tällöin myynnistä  ja somessa esillä olosta tulee luontainen osa toimintaasi. Myynti helpottuu ja muuttuu orgaaniseksi. Liiketoimintasi tarkoitus selkenee. Asiakkaat tulevat luonnollisesti luoksesi tuntiessaan autenttisuutesi vetovoiman. Vakaa liiketoimintamalli kasvaa kehollistetusta strategiasta.

Renessanssi- mentorointi avaa ovet sielullesi, jotta se voi  integroitua olemukseesi sekä yritykseesi.

LOVESTA MENTOROINNISTA SAAT YKSILÖLLISTÄ OHJAUSTA JA TUKEA MATKALLASI KOHTI  INTOHIMOSI JA KUTSUMUKSESI TOTEUTUMISTA


SAAT RINNALLESI VAHVAN KUMPPANIN

joka auttaa sinua selkeyttämään toimintaasi ja luomaan toimivia strategioita sinun luontoasi kunnioittaen.

SAAT VAPAUTUA

mentorointi on mahdollisuus vapauttaa esteitä, jotka estävät sinua laajentumasta.

kestävää liiketoimintaa

tunnistat omat vahvuutesi ja luot rakenteet  liiketoiminnalle, joka ei uuvuta.

Ilolla tekemistä

itsesi näköinen yrittäjyys koskettaa jokaista sen kohtaavaa!

Lovesta Mentorointi on sinulle, joka haluat, että kutsumuksesi saa loistaa kaikessa mitä teet. Tiedät, että muutos maailmassa alkaa sisäisen vallankumouksen kautta.

Ultimaattinen
1:1 työskentely

 

kehitä itseäsi ja menesty liiketoiminnassasi.

Mentorointi  on yksilöllinen ja kokonaisvaltainen (mieli-tunne-keho-sielu -kokonaisuus.). Se sisältää itsetuntemuksen työkaluja yhdistettynä liiketoiminnan-ja brändistategisiin menetelmiin.

Vahvuuteni on virittäytyä olemukseesi. Mentoroinnit seuraavat vuosien kokemuksella syntynyttä metodia, joka rakentuu intuitiivisesti  yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Olen silta/näkijä eri maailmojen välillä, jotta sinä voit keskittyä omaan tarkoitukseesi sekä yritykseesi.

Soul of your business 2kk

Tämä mentorointipaketti on sinulle, joka koet haastetta jonkin osa-alueen kanssa ja haluat selkeyttä tekemiseesi. Tässä mentoroinnissa on mahdollista tarkastella, myös  valitsemaasi osa-aluetta tuotteistamisesta brändi- ja somestrategiaan.

3x 90 min
554€

*osamaksu 189,7€kk/3kk tai 97,4€/kk/6kk
maksu kerralla -5%
sis. ALV24

Tapaamiset käytettävä 2kk sisällä aloituksesta.

Mentorointiin sisältyy

 • ”Yrityksesi sielu” -virtuaalinen brändityökirja
 • kokonaisvaltainen liiketoimintamalli
 • jaettu alusta tehtäville
 • viestituki 2xvk 2kk ajan

embodied strategy, 3kk

Tämä mentorointipaketti on sinulle, joka haluat kanssakulkijan seuraavan laajentumisesi tueksi.

6x 90-120 min
1500€

*osamaksu 505€kk/3kk tai 255€/kk/6kk
maksu kerralla -5%
sis. ALV24

Tapaamiset käytettävä 3kk sisällä aloituksesta.

Mentorointiin sisältyy

 • yllätys
 • ”Yrityksesi sielu” -virtuaalinen brändityökirja
 • kokonaisvaltainen liiketoimintamalli
 • jaettu alusta tehtäville
 • viestituki
 • mentoroinnin päätyttyä 1 lisäpuhelu sovitusti

Reset-Re-birth, 9kk

Tämä mentorointipaketti on sinulle, jos haluat jatkuvaa henkilökohtaista mentorointia tietyn ajanjakson ajan oman yrityksesi ja tavoitteidesi tahtiin. Pidempi mentorointi mahdollistaa tavoitteellisen työskentelyn, jossa päästään reflektoimaan yrityksesi toimintaa ja tavoitteita syvällisesti.

11x 75-120 min
*5000€

*osamaksu 420€kk/12kk
maksu kerralla -11%
sis. ALV24

Tapaamiset käytettävä 9kk sisällä aloituksesta.

Mentorointiin sisältyy

 • yllätys
 • ”Yrityksesi sielu” -virtuaalinen brändityökirja
 • kokonaisvaltainen liiketoimintamalli
 • jaettu alusta tehtäville
 • viestituki
 • mentoroinnin päätyttyä 1 lisäpuhelu sovitusti

JOKAINEN MENTOROINTI ON YHDISTETTÄVSSÄ VERKKOSIVUSTON LUOMISEEN, KYSY TARJOUS.

Tyytyväisyystakuu: kaikkiin paketteihin sisältyy ensimmäisen tapaamisen jälkeen 24h ajan mahdollisuus peruttaa ostos. Tarkemmat ehdot oston yhteydessä.

Aloitteleva yrittäjä? Tarjoan mentoroinnin sinulle -7%.

Täytä hakulomake mentorointiin tästä:

”luovia ratkaisuja nykypäivän haasteisiin”

Mentoroinnin avulla sain selkeyttä omaan tekemiseen ja oman brändin luomiseen.

Elinan kanssa on turvallista, aitoa ja inspiroivaa työskennellä.

Hän kuuntelee, on avoin, lempeä ja ennenkaikkea läsnä. Hänen mentoroinnin avulla sain selkeyttä omaan tekemiseen ja oman brändin luomiseen. Ennen mentorointia tunsin olevani tukossa ja kangistunut omiin ajatusten kaavoihin ja tarvitsin uutta näkökulmaa nähdä oma toimintani ja mihin suuntaan se on aidosti menossa. Elinan avulla pääsin eteenpäin ja sain lisää varmuutta tekemiseeni. Kiitos tuhannesti.

Minja Kolehmainen

Voin lämpimästi suositella Elinan kanssa tapaamista, erityisesti, jos oma yritys ja visio kaipaa kirkastusta ja suuntaa.

Elina antaa itsensä kokonaan, ja saa intuitiollaan, kirkkaudellaan ja luovilla työkaluilla auki ovia, joiden takaa löytyy aarteita.

Elinan kanssa työskentely on luovaa ja kaunista. Työskentely on kokonaisvaltaista, ja selkeys ja suunta löytyy itsestä sisältä päin, niinkuin kuuluukin ❤️

Marika Salo

”Minulle on kristallinkirkasta, että lahjani on auttaa selkeyden ja vaurauden integroimista osaksi jokaisen yrittäjän liiketoimintaa.”

Kuljin syvälle sieluni suohon ja uskomusteni viidakkoon. Sieltä löysin polun kohti vapautta.

Nuorena haaveilin työskentelystä markkinoinnin parissa. Tutkin mainoksia ja syvennyin ihmismielen psykologiaan sekä alitajuisten toimintatapojen ymmärtämiseen. Kun ymmärsin, miten kestämätöntä kaupallisuuteen limittyvä kulutushysteria on, vaihdoin kaupallisen alan opinnot terveydenhoitoon ja valmistuin sairaanhoitajaksi.

Työskentelin sairaanhoitajana 8 vuoden ajan. Tuona aikana huomasin toistuvasti uupuvani. Silloin ymmärsin, etten halua elää vain miellyttääkseni muita. Halusin luoda elämän, jossa voin seistä arvojeni takana.

Sisäisen palon ajamana  lähdin matkalle ympäri maailmaa, kohtaamaan erilaisia hengellisiä opettajia ja alkuperäiskansojen parantajia. Nämä matkat ohjasivat minut yllätyksekseni tähän hetkeen toteuttamaan sieluni kutsua: tekemään kokonaisvaltaista markkinointia ja auttamaan toisia  yrittäjiä integroimaan tarkoituksensa yritystoimintaansa.

Viimeiset viisi vuotta olen palvellut rohkeita palvelualan yrittäjiä ja rakentanut heille verkkosivustoja. Samalla olen kehittänyt ainutlaatuisen menetelmän, joka tukee yksilöllisiin strategioihin pohjautuvaa  liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti.

Olen antanut innostuksen täyttää olemukseni. Hehkun  intohimoa yrittäjyyttä ja markkinointia kohtaan.

Asiantuntemukseni ammentaa yhteydestä esivanhempiin, tuleviin sukupolviin ja sisäiseen tietämykseen luonnon viisauden ohjaamana. Silmät loistaen kutsun sinut jakamaan tämän  yhteyden kanssani.  Avaamaan tilan, jossa oivallat itsestäsi ne asiat, jotka ovat sinulle elintärkeitä tässä hetkessä. Sinulla on mahdollisuus tuoda visiosi esiiin ja rakentaa niille tila ilmentyä mitä ihmeellisimmin tavoin.

’”Olen palauttanut itseeni sukulinjojen viisautta, ammentanut luonnon viisauden voimaa  kehollistaakseni vuosituhansia vuosia vanhan rukouksen; tahdon olla vapaa.”

Tämä kokonaisuus nojaa eniten ei-tietämiseen. Olen käyttänyt lukemattomia tunteja oppiakseni miten asiat tulee tehdä, ja sitäkin enemmän opetellut yleisistä normeista ulos.

Kehollistamisen harjoitteleminen ja  hermoston tasapainottaminen antaa pohjan uusien asioiden kannattelulle, aina liiketoiminnan kasvusta kokonaisena itsenä esille tulemiseen.

Me olemme jokainen osa suurempaa kokonaisuutta ja kuitenkin täysin uniikkeja tarpeissamme ja tavoissamme toimia. Autan sinua omaksumaan uniikin strategiasi niin syvällisesti, että tiedät kuinka toimia tästä eteenpäin.

Tärkeintä on, että olet sitoutunut kehittämään itseäsi sekä liiketoimintaasi.

jonka tunnet syvällä luissasi olevan mahdollista.

sen mikä oli joskus unelmaa,

sen miksi synnyit tänne.

Täyttymyksesi.