verkkosivusto +

Seuraavan sukupolven brändi

Varaa ilmainen tutustumispuhelu.

Toteutan Worpress -pohjaisia verkkosivustoja sinulle, joka on läsnä kanssakulkien kanssasi ymmärtäen verkkosivuston arvon ja mahdollisuudet kokonaisvaltaisesti.

Lähestymistapani on saanut kiitosta.

Aloitan jokaisen verkkosivuston tutustumalla yrityksen/ asiakkaan sieluun. Ytimen ympärille rakennetaan yksilöllinen ilme ja keinot tuoda palvelut asiakkaiden lähelle.

Jokainen sivusto on ainutlaatuinen kokonaisuus. Intohimoni on uppoutua sinun maailmaasi ja luoda portaali, jolla saat missiosi esille, tehdä unelmiesi työtä ja vastaanottaa kaiken sen runsauden, jonka ansaitset.

Internet on aikamme siunaus. Olen opiskellut vuodesta 2016 asti, kuinka ottaa sen lahjat käyttöön kokonaisvaltaisesti. 

Teen erottuvia ja laadukkaita sivuja, jotka erottuvat samanlaisuuden verkoista.

 SINÄ OLET:

 

 Edelläkävijä.
Rohkea tekijä, joka kaipaa tukea saadakseen visionsa esille.
Olet luonut verkkosivuston valmiilla pohjalla ja haluat enemmän. TAI Olet tutustunut erilaisiin alustoihin ja haluat keskittyä omaan osaamiseesi ulkoistaen teknisen puolen ammattilaiselle.
Teet hienoja somekampanjoita Canvaa hyödyntäen, mutta huomaat että viestisi häviää samankaltaisuuden verkkoon. Kaipaat enemmän.
Olet kyllästynyt vertailemaan itseäsi muihin alasi tekijöihin ja haluaisit yhteneväisen oman näköisen brändin.
Olet valmis etenemään seuraavalle tasolle, nostamaan hintojasi. Paketoimaan palvelusi eheämmäksi.

ENNENKAIKKEA OLET VALMIS TULEMAAN ESILLE TÄYDESSÄ POTENTIAALISSASI.

 

Ota yhteyttä

Lähetä viestiä. Voit myös jättää soittopyynnön ja olen sinuun yhteydessä seuraavaan työpäivään mennessä.

Minkälaisia verkkosivustoja teet?

Totetan sivustot WordPressillä sekä teemalla nimellä Divi. Tämän lisenssi sisältyy hintaan. Sivusto rakennetaan yksilöllisesti tukemaan asiakkaan tarpeita sekä brändiä. Otan huomioon ostopolun sekä asiakkaan sitouttamisen juuri niinkuin sinun toiminnoillesi on tarpeen. Olen erikoistunut sisältäpäin tulevaan markkinointiin, eli rakennamme sivut siten että sinulla on hyvä olla niiden kanssa ja jaat linkkiä ilolla.

Verkkosivuston rakennus on yhteinen matka, jossa tarjoan kaiken osaamiseni ja tietotaidon tueksesi.

Kuinka kauan verkkosivuston valmistuminen kestää?

Saitin valmistuminen riippuu sivuston laajuudesta sekä sisällön tuottamisesta. Keskimäärin sivuston valmistuminen vie 2kk. Laajempi kokonaisuus voi viedä pidemmänkin aikaa. Jos sisältö on valmiina sekä visio ulkoasusta on selkeä, voi saitti valmistua paljon nopeammin 2vk-1kk.

Teen saman aikaisesti vain muutamaa sivustoa, joten ole heti yhteydessä kun työskentely kanssani kiinnostaa.

Mitä verkkosivut maksavat?

Jokainen verkkosivusto on yksilöllinen. Lasken hinnan tutustumispuhelun jälkeen. Hinta muotoituu sivuston laajuuden, ulkoasun, toimintojen, lisäosien sekä mahdollisen mentoroinnin mukaisesti.

Tyypillinen hinta on noin 2700€ plus alv, mutta hinta vaihtelee laajalti haluttujen ominaisuuksien mukaisesti.

Jos sinua kiinnostaa työskentely kanssani olethan yhteydessä sillä olen avoin erilaisille maksujärjestelyille sekä palvelun vaihdolle. 

Miten maksu tapahtuu?

Laskutus tapahtuu projektin alkaessa. Yleensä projekti laskutetaan kahdessa erässä, jolloin esimmäinen lasku tulee maksettavaksi projektin alkaessa ja toinen lasku sovitun julkaisupäivän aikaan.

Tarjoan myös erilaisia osamaksusopimuksia, jotka lukevat tarjouksessa.

Olen tarkka visuaalisuudesta. Mitä jos en pidä tekemästäsi ulkoasusta?

Mitä selkeämpi visiosi, sitä tarkemmin sen toteutan. Olet vahvasti mukana sivuston suunnittelussa ja vahvistan lopullisen suunnitelman ennen toteutusta.

Nettisivujen tekeminen Lovestan kanssa oli todella antoisa kokemus.

Työn hedelmänä saatiin upeat sivut tuomaan näkyvyyttä yritykselleni. Sisällöntuottovaiheesta jäi mieleen se, että ei ollut kiireen tuntua, vaan sai työskennellä omaan tahtiin, mikä tuntui mukavalta.

Mainion lopputuloksen ohella parasta antia oli brändityöpaja, jossa sukellettiin syvälle yritykseni olemukseen. Brändin luominen tapahtuu monella tasolla ja Elinan ammattitaidon ja kannustavan läsnäolon johdosta voin myös ymmärtää paremmin itseäni yrittäjänä, ammatinharjoittajana ja ihmisenä.

Aatos, Kallion Lohikäärmeklinikka

Hei, olen Lovestan Elina Airola Kemiönsaarelta.

Teen verkkosivustoja, brändistrategioita sekä mentorointeja rohkeille yrittäjille.

Elina Airola
elina@lovesta.fi
Kemiönsaari
Mother Earth