BRÄNDIN ALKEMIA

Brändi on paljon enemmän kuin visuaalinen ilme. Se on moniulotteinen kokonaisuus, jonka kohdatessaan kaikki sen kohtaavat muuttuvat ja ovat osa perintöäsi.

Brändisi ilme näyttää kuinka olet sisäistänyt arvosi ja strategiasi. Luo brändi, joka lunastaa lupauksesi ja parhaimmillaan myy itsestään palvelusi.

Sisältää:

Brändin ydin – 1-2 työpajaa.  Luodaan selkeä ja erottuva visuaalinen maailma.Työpajassa tehdään intuitiivisesti erilaisia harjoituksia, vapautetaan emootioitaja käydään läpi brändisi kokonaisvaltaisesti. Luodaan brändisi 2.0.

Brändin ilme;  Fontit, väripaletti ,sivuston graafiset elementit  ja  uniikki design  (Sisältäen  bannerit, kuvapankkikuvat, taustakuvat ja graafiset elementit.) 

Uudet profiiligrafiikat sosiaaliseen mediaan tarpeidesi mukaisesti (Facebook banner, Linkedin, ym.) 

Valmiita pohjia ja esimerkkejä  somepostauksista uuden ilmeen kanssa. Tiedostot, joiden avulla voit jatkossa itse helposti luoda niitä esim. Photoshopissa tai Canvalla.

Yksinkertainen logo. Teen logosta eri versioita käytettäväksi eri yhteyksissä ja eri värien kanssa.

Brändi opas (PDF), ohjeet kuinka käyttää kuvia, fontteja ja värejä. Opas on hyödyllinen jatkossa, jotta ilmeen voi pitää yhtenäisenä  tulevaisuuden materiaalien luomisessa.

Autan rohkeita yrittäjiä luomaan brändin, jossa on hyvä olla. Kiinnostuksesi herätessä lähetä viestiä ja sovitaan ilmainen tutustumispuhelu.

Viedään brändisi seuraavalle kasvun tasolle.

Hei, olen Lovestan Elina Airola Kemiönsaarelta.

Teen verkkosivustoja, brändistrategioita sekä mentorointeja rohkeille yrittäjille.

Elina Airola
elina@lovesta.fi
Kemiönsaari
Mother Earth