BRÄNDIN ALKEMIA

Brändi on paljon enemmän kuin visuaalinen ilme. Se on moniulotteinen kokonaisuus, joka jättää oikein rakennettuna ainutlaatuisen jäljen.

Brändisi ilme näyttää kuinka olet sisäistänyt arvosi ja strategiasi. Luo brändi, joka lunastaa lupauksesi ja parhaimmillaan myy itsestään palvelusi.

Sisältää:

Brändin ydin 2 työpajaa.  Luodaan selkeä ja erottuva visuaalinen maailma.Työpajassa tehdään intuitiivisesti erilaisia harjoituksia, vapautetaan potentiaalia ja tuodaan esiin brändisi kokonaisvaltaisesti. 

Brändin ilme;  Fontit, väripaletti ,sivuston graafiset elementit  ja  uniikki design  (Sisältäen  bannerit, kuvapankkikuvat, taustakuvat ja graafiset elementit.) 

Grafiikat sosiaaliseen mediaan tarpeidesi mukaisesti. Valmiita pohjia ja esimerkkejä  somepostauksista uuden designin kanssa. Tiedostot, joiden avulla voit luoda niitä jatkossa itse.

Yksinkertainen logo. Teen logosta eri versioita käytettäväksi eri yhteyksissä ja eri värien kanssa.

Brändi opas (PDF), ohjeet kuinka käyttää kuvia, fontteja ja värejä. Opas on hyödyllinen jatkossa, jotta ilmeen voi pitää yhtenäisenä  tulevaisuuden materiaalien luomisessa.

Autan rohkeita yrittäjiä luomaan brändin, jossa on hyvä olla. Kiinnostuksesi herätessä lähetä viestiä ja sovitaan ilmainen tutustumispuhelu.

Viedään brändisi seuraavalle kasvun tasolle.