Strateginen visiopuhelu

Silloin kun tarvitset näkijää ja selkeitä ohjeita tekemiseesi.

Jättävätkö perinteiset sparraukset sinut kylmäksi?

Onko sinulla paljon ideoita, mutta tekeminen tuntuu ylivoimaiselta? Liikaa vaihtoehtoja ja vain vähän aikaa? Kaipaatko visiosi selkeyttämistä?

Yhden puhelun aikana ehdimme tarkastella laajempaa  kokonaisuutta tai pureutua yhteen tärkeään asiaan. Laita minulle viestiä mihin aiheeseen haluat tapaamisen.

Tapaamisen aikana skannaamme systeemisi ja tuomme yhteyttä sieluun.
Kutsumme esille näkymättömiä osia, ja vahvistamme kehon kantokykyä uuden edessä. Luomme selkeän toimintasuunnitelman tavoitteillesi.

PUHELU KOOSTUU KAHDESTA OSASTA

1. Sielunpalautus/kehontaju 

Avaamme tilan sielullesi. Toimin yhteytenä alitajuntaasi. Teemme meditaation sekä tunneperäistä työskentelyä yhdistettynä ääni-aktivaatioihin. Turvassa ja rauhassa. Annamme lahjojesi aktivoitua.

3. Strategia

Reflektio edellisestä osiosta. Askeleet, tehtävät ja aikataulutus seuraavalle evoluutiollesi. Tästä eteenpäin tiedät kuinka toimia ja mitä kohti olet menossa.

Kohtaaminen perustuu läsnäololle ja yhteydelle. Omistaudumme sille mikä on elossa ja haluaa tulla esiin. 

Tämä on alusta intohimojesi manifestaatiolle luontoasi kunnioittaen.

Alitajunnan portit avautuvat hintaan:

Strateginen visiopuhelu
3,5-4h 

354€ plus. alv 24%
yhteensä 440

 Tämä on sinulle, jolla on selkeä suurempi visio ja haluat toisen ihmisen reflektoimaan tekemistäsi.

Olet sitoutunut omaan kehitykseesi yrityksesi voimavarana ja valmis sitoutumaan 100% sille minkä tiedät luissasi olevan totta.

Vahvuuteni on reflektoida kokonaisuuttasi eri tasoilla. Puhelun sisältö mukautuu vuorovaikutuksessa tarpeidesi mukaan.

Lähetä viestiä, jossa kerrot taustoistasi ja mitä toivot puhelussa käsiteltävän.

Aihe voi olla esimerkiksi tekemisen ”punainen lanka”, somestrategia, nettisivujen sisältö, hinnoittelu, uuden palvelun lanseeraus, yrityksen vision päivittäminen, jumittavat uskomukset, yhteyden kaipuu luojaan/omaan tekemiseen. 

Tapaaminen oli huippu.

Työskentely Elinan kanssa oli ainutlaatuinen kokemus.

Elinalla on erityinen kyky luoda yhteys asiakkaaseensa ja hänen työskentelytapansa ohjaa oivaltamaan uusia asioita itsestä ja tavoitteista.

Konsultoinnin aluksi hän lausui rukouksen ja pyysi luontoa tukemaan työskentelyämme -Elinan rohkeus ja rehellisyys on poikkeuksellista ja parantavaa.

Hanna Tamminen, arkkitehti/Paralma

Woohoo!!

Kiitos rakas Elina!

Kyyneleet silmissä, kiitollisena. Tämä tapaaminen avasi silmäni oman toimintani ytimeen. Suunnitelmani saivat uuden suunnan tapaamisen johdosta.

Nyt ymmärrän todella, mitä haluan tehdä, ja tiedän, mihin suunnata energiani ensi vuonna. Tämä kohtaaminen antoi minulle rohkeutta ja vahvisti uskoani siihen, mitä haluan saavuttaa. Suosittelen ehdottomasti tapaamista Elinan kanssa, erityisesti jos perinteiset yritysmentoroinnit ovat olleet pettymyksiä.

nainen 47, aloitteleva yrittäjä