Nosta luontosi lovesta


aktivoinnit todellisen luontosi luokse

 

Puhalletaan yhdessä sielusi liekki roihuamaan.

Kaiken tekemisesi ytimessä on luontosi ja kykysi olla uskollinen sisäiselle auktoriteetillesi.

Mikään strategia tai markkinointikampanja ei tuo sinulle kokonaisvaltaista täyttymystä ja kestävää liiketoimintaa ilman, että sinulle on selkeää minkä kanavana toimit ja miten ilmaiset lahjojasi.

Nyt on aika muuntaa kulttuurilliset ehdollistumat sekä uskomukset elämän eliksiiriksi. Tämä aktivointi on luotu sinulle mahdollisuutena tarkastella uskomuksiasi ja vapauttaa ilmaisuvoimasi/ lahjasi haitallisten esteiden takaa palvelukseen.

”Yrittäjän luonto” on uuden sukupolven yrityssparraus; Yhdistelmä kanavoitua informaatiota, ääni-ja kehoaktivointeja sekä hyväksi todettuja aikamme menetelmiä sinun tarpeitasi varten.

Yrittäjän luonnon aktivoinnit:

Sisältää yhden zoom-tapaamisen, kestoltaan noin 1,5h. 

Ennen tapaamista lähetän sinulle kysymyksiä, joihin voit vastata kirjoittaen tai ääniviestein. Vuorovaikutuksemme avaa kokonaisuutesi minulle reflektoitavaksi ja valmistelen aktivoinnin sinua varten. 

Hinta on 222€ sis. alv.

 

Lähetä viestiä ja varataan aika Zoom-tapaamiselle. Lähetän sinulle maksutiedot ja ohjeet tapaamista varten. Avaa hieman taustojasi ja sitä mikä saa sydämesi sykkimään juuri nyt.

Avasit tämän juuri oikealla hetkellä minussa.

Tänään sitten olikin jo heti äänen vapautuksen aika. Otin asiakkaan akuuttiin aikaan ja jopas jotakin kesken hoidon  ääni alkoi nousta minusta ja ohjasin hänet mukaan. Kiitos Elina.

Kiitos lämpöisesti sessiosta

Pikkuhiljaa alan uskoa mahdollisuuksiini ottaa uudet opit käyttöön, ne ovat olleet todella arvokkaita. Aktivaatio oli tosi hieno. koin uudenlaisen taajuuden ja se tuntui luonnollliselta ja kauniilta.